25 Αυγ 2016

Το PFLP χαιρετίζει την νίκη του συντρόφου Μπιλάλ Καγιέντ

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης ανακοίνωσε την αναστολή της απεργίας πείνας του συντρόφου Μπιλάλ Καγιέντ, μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε και καθορίζει την ημερομηνία που σταματάει η διοικητική κράτηση χωρίς να ανανεωθεί, σταματάει η απομόνωση του και επιτρέπει τις επισκέψεις από την οικογένεια του.
Το Μέτωπο δηλώνει ότι πρόκειται για νίκη του συντρόφου Μπιλάλ, των συντρόφων του και του κινήματος κρατουμένων και αποτελεί σημαντικό κατόρθωμα για τον παλαιστινιακό λαό και ήττα των σιωνιστών δεσμοφυλάκων που απέτυχαν στις προσπάθειες τους να καταστείλουν τον σύντροφο Μπιλάλ και να τον θέσουν σε επ’ αόριστον κράτηση.
Το Μέτωπο καλεί τις μάζες του παλαιστινιακού λαού μέσα κι έξω από την Παλαιστίνη να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες για να γιορτάσουν αυτή τη νίκη, στην Πλατεία του Άγνωστου Στρατιώτη στη Γάζα την Πέμπτη στις 11:00 και στη Ραμάλα στον Πύργο του Ρολογιού την Πέμπτη 11:00 με 13:00.
Το Μέτωπο σημειώνει πως λεπτομέρειες της συμφωνίας θα ανακοινωθούν αύριο (25 Αυγούστου) και θα αναλύσει τις συνέπειες της νίκης του συντρόφου Μπιλάλ σε μια πιο περιεκτική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com