...................

6 Αυγ 2016

ΑΤΙΚ: εκδήλωση μνήμης στον Ibrahim Karatepe (Μάκη) και την κόρη του Ceren Ayfer Karatepe

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος (χθες 5/8/2015, εδώ) από το τραγικό ατύχημα που στοίχισε την ζωή στην 14χρονη συντρόφισσά μας Ceren Ayfer Karatepe, μέλος της Νέας Δημοκρατικής Νεολαίας (YPG) της Τουρκίας και μετά από μήνες αγώνα στην εντατική, στον πατέρα της Ibrahim Karatepe (γνωστός, από τα πρώτα χρόνια της εξορίας του, στους συντρόφους του στην Ελλάδα ως Μάκης) μέλος της ΑΤΙΚ.
Στην εκδήλωση μνήμης, που πραγματοποιήθηκε στο φετινό κάμπινγκ της ΑΤΙΚ στην Ιταλία, συμμετείχε μετά από κάλεσμα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ(μ-λ) που απηύθυνε τον χαιρετισμό που ακολουθεί:

"Εκ μέρους του ΚΚΕ(μ-λ) σας ευχόμαστε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια. Κατανοούμε τον πόνο σας για τον άδικο χαμό των συντρόφων σας, πόνο που μοιραστήκαμε από την πρώτη στιγμή συμπαραστεκόμενοι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στους συντρόφους που νοσηλεύτηκαν μετά το ατύχημα. Με συγκίνηση ενημερωθήκαμε για την συμβολή της μικρής Ceren στην ανάπτυξη του νεολαιίστικου κινήματος, αλλά και του σ. Μάκη που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός σε πολλά μέλη της οργάνωσής μας στην Ελλάδα. Ευχόμαστε να μην ξαναχαθούν τόσο άδικα αγωνιστές που έχουν τόσα να προσφέρουν στο κίνημα. Θεωρούμε όμως σημαντικό το ότι βρίσκεστε έναν χρόνο μετά εδώ για να συνεχίσετε την προσπάθειά σας. Άλλωστε με τους αγώνες τιμούνται οι σύντροφοι που δεν ειναι πλέον μαζί μας. Στην ανάπτυξη των αγώνων της νεολαίας, των εργαζομένων, της εργατικής τάξης θα δικαιωθεί και η δική τους συνεισφορά.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!"

Το κάμπινγκ της ΑΤΙΚ διοργανώνεται φέτος στην Ιταλία στη περιοχή Scalea στα νότια της χώρας. Ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως τις 13 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com