....................................................

7 Ιουλ 2016

Θεσσαλονίκη- ΚΚΕ(μ-λ). Εκδήλωση με επίκεντρο το δημοψήφισμα στην Βρετανία και την σύνοδο του ΝΑΤΟ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουλίου η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στην Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα της ΕΔΟΘ, με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις ιδιαίτερα μετά το δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την επικείμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Πολωνία.
Από τους εισηγητές σ. Γιώργο Ματσούκα και Δημήτρη Μάνο τονίστηκε η αναβάθμιση της έντασης των ανταγωνισμών ανάμεσα στους ιμπεριαλιστές και οι πολεμικοί κίνδυνοι που δημιουργούν για τους λαούς , η πραγματική σημασία του λεγόμενου Μπρέξιτ καθώς και η αναντικατάστατη αξία της ανεξάρτητης λαϊκής πάλης ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την καπιταλιστική επίθεση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις ελληνικές εξελίξεις με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από το δημοψήφισμα-οπερέτα του περασμένου Ιουλίου. Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με συμμετοχή των συγκεντρωμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com