...................

4 Ιουλ 2016

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την υπεράσπιση της ΑΤΙΚ

Εκδήλωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης για τους δικαζόμενους αγωνιστές της ΑΤΙΚ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1/7/2016 στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη. Μίλησαν η Τασούλα Γκενίδου εκ μέρους της Επιτροπής Υποστήριξης , η δικηγόρος Αγγελική Σεραφείμ και εκπρόσωπος της ΑΤΙΚ στην Ελλάδα. Όλοι τόνισαν την ανάγκη το κίνημα αλληλεγγύης στους Τούρκους κομμουνιστές που δικάζονται στο Μόναχο να πάρει πλατιά χαρακτηριστικά και να αναβαθμιστεί. Στην διάρκεια του Φεστιβάλ η Επιτροπή Υποστήριξης συγκέντρωσε εκατοντάδες υπογραφές σε κείμενο αλληλεγγύης και διακίνησε ενημερωτικό κείμενο για την έναρξη της δίκης, τις συνθήκες και το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com