...................

9 Ιουλ 2016

Γιάννενα: Aνταπόκριση από την εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) .Την Πέμπτη 7 Ιούλη πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στον εξωτερικό χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 60 άτομα αλλά πέρα από αυτούς, αρκετοί ήταν αυτοί που πέρασαν και κοντοστάθηκαν παρακολουθώντας μέρος της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση επικεντρώθηκε γύρω από τις πυκνές εξελίξεις της τελευταίας περιόδου. Εξελίξεις που καθορίστηκαν από την όξυνση των ενδοιμπεριαλιστικών αντιθέσεων, και από την ένταση της επίθεσης του κεφαλαίου στην εργατική τάξη κ το λαό.
Σαν βασικό κομμάτι αυτών των εξελίξεων συζητήθηκε το BREXIT. Επίσης στην συζήτηση πιάστηκε και το ζήτημα της στάσης της υπόλοιπης αριστεράς όχι μόνο σε σχέση με το BREXIT (που πανηγύρισε!) αλλά και σε σχέση με τις αυταπάτες που βάζει στο κίνημα συνολικότερα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/7/16, 8:31 π.μ.

    Με βάση τη φωτογραφία μέτριούνται 35 άτομα περίπου που για αυτή την περίοδο η συμμετοχή ήταν πολύ καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com