...................

26 Ιουλ 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: 48ωρη απεργία - σύλληψη 2 εργαζομένων

Σε απεργία βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης 26 Ιούλη, οι εργαζόμενοι στη πρώην «Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων». Όπως αποφάσισε ομόφωνα η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας, οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν από σήμερα 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις (εδώ).
Από το πρωί οι εργαζόμενοι βρίσκονται στην πύλη του εργοστασίου περιφρουρώντας την απεργία τους, ενώ έντονη είναι και η παρουσία της αστυνομίας, καθώς για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι η συγκυβέρνηση κάνει πλάτες στην εργοδοσία και με πρακτικά μέσα. Σε μια προσπάθεια εκφοβισμού, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην σύλληψη 2 εργαζομένων, μελών του Σωματείου, χωρίς όμως να κάμψει την αγωνιστική διάθεση των υπόλοιπων, που παραμένουν έξω από το εργοστάσιο.

http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com