...................

23 Ιουν 2016

EURO 2016: Με αυτή την ομάδα είμαστε!

Είμαστε με την ομάδα της Κόκκινης Χάβρης
Με αυτή την ομάδα είμαστε στο τελευταίο euro!
Το ατελείωτο κόκκινο ποτάμι των λιμενεργατών που διασχίζει τους δρόμους της Χάβρης…
Ντυμένοι όλοι με τα κόκκινα γιλέκα της δουλειάς
Παρελαύνουν σε σταθερό ρυθμό ενώ στις άκρες και γύρω τους λισσομανάει η καταστολή και οι «κρότου λάμψης»…
Μόνο μερικά κεφάλια στρίβουν προς τα πίσω για να δουν και συνεχίζουν, στον ίδιο ρυθμό, σχεδόν ατάραχοι, πραγματική ήρεμη δύναμη…
….με κατεύθυνση προς το μέλλον των αγώνων…

ΔΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com