...................

20 Ιουν 2016

Η Ιερισσός γιορτάζει και αγωνίζεται

Επιμέλεια: Χρήστος Αβραμίδης

Εκδηλώσεις οικονομικής ενίσχυσης στου διωκόμενους έλαβαν χώρα στην Ιερισσό με βασικό σύνθημα το «450 κανένας μόνος». Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Χαλκιδικής γλέντησαν με την ψυχή τους, σε μία συναυλία που σύμφωνα με τους διοργανωτές αποτέλεσε το αναγκαίο διάλειμμα σε μία πολύ πιεστική περίοδο με τη δίκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιουνίου να αναβάλλεται για το 2017 και χιλιάδες αγωνιστές να μαζεύουν καθημερινά χρήματα για να ανταπεξέλθει η τοπική κοινωνία σε αυτό που έχει χαρακτηριστεί «βιομηχανία διώξεων». Τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν ανέρχονται ήδη σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.http://info-war.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com