...................

6 Ιουν 2016

Στάσεις εργασίας στο δήμο Βύρωνα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήσαμε σήμερα Παρασκευη-3-6-2016 αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις απαιτώντας προσλήψεις προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και οριστική απόσυρση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων.
Ιδιαιτέρα στην υπηρεσία καθαριότητας η έλλειψη προσωπικού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ζητάμε να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ΤΩΡΑ, κάτι που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση της υπηρεσίας καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη.
Απαιτούμε από την Δημοτική αρχή να αποσύρει το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων, γατί εκτός των άλλων, ανοίγει το δρόμο στη συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών και συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης.
Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων είναι:
Σαββατοκύριακο 4 & 5 Ιουνίου ΑΠΟΧΗ από την καθαριότητα.
Δευτέρα 6 Ιουνίου στάση εργασίας 7 – 9 π.μ. στην υπηρεσία καθαριότητας (7-9 π. μ. Οδηγοί, Συνεργείο και 9 -11 π.μ. εργάτες, επιστάτες επόπτες, διοικητικοί υπάλληλοι)
Τρίτη 7 Ιουνίου στάση εργασίας 7 – 9 π.μ. σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, 8 π.μ. συγκέντρωση στο Δημαρχείο και 9 – 11 π.μ. στάση εργασίας των εργατών καθαριότητας.
Τετάρτη 8/6 Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων στο Δήμο στις 8 π. μ. στο χώρο της καθαριότητας με θέμα την εκτίμηση της κατάστασης και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ιούνιος 2016
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com