...................

10 Ιουν 2016

Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών (Ηράκλειο): ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

  • ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
  • ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
  • ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ.
Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεση του στην ποινική δίωξη, φυλάκιση και προσαγωγή σε δίκη των δέκα Τούρκων συνδικαλιστών & λαϊκών αγωνιστών που προασπίζονται με την πάλη τους τα δημοκρατικά δικαιώματα, τις λαϊκές ελευθερίες διεκδικήσεις.
Οι 10 συνδικαλιστές (Müslüm Elma, Haydar Bern, Mehmet Yeşilçalı, Erhan Aktürk, Deniz Pektaş, Sami Solmaz, Musa Demir, D. Banu Büyükava, Sinan Aydın και Seyit Ali Uğur) δικάζονται στο Ανώτατο δικαστήριο του Μονάχου στις 17 Ιούνη 2016 με την εντελώς αβάσιμη και ανυπόστατη κατηγορία της σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης, κατηγορία που κατασκεύασε το αντιδημοκρατικό Τουρκικό καθεστώς και αποδέχτηκαν οι Γερμανικές δικαστικές αρχές, εκδίδοντας ένταλμα σύλληψης των δέκα αγωνιστών ήδη από τον Απρίλη 2015. Στη βάση αυτή, έχουν συλληφθεί και φυλακιστεί οι αγωνιστές συνδικαλιστές, των οποίων η δημοκρατική συλλογική πάλη είναι γνωστή τόσο στην Τουρκία, όσο και στις Ευρωπαϊκές χώρες.
Οι κατασκευασμένες κατηγορίες, οι συλλήψεις των αγωνιστών σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ελβετία, Γερμανία, Ελλάδα) και η μετατροπή των λαϊκών αγωνιστών σε τρομοκράτες συνιστούν πάγιες μέθοδοι υπονόμευσης των δημοκρατικών κατακτήσεων και των λαϊκών αγώνων ενάντια στην φασιστική πολιτική της λαϊκής τρομοκράτησης εξαθλίωσης και καταπίεσης.
  • ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  • ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
  • ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ 2016
http://aristeros-dromos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com