...................

10 Ιουν 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ

Το Σάββατο 4-6-2014 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη συναυλία αλληλεγγύης στους εκατοντάδες αγωνιστές ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, που διώκονται με βαριές κατηγορίες απλά και μόνο επειδή τόλμησαν να υπερασπιστούν τον τόπο τους, τις ζωές τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Ενόψει της μεγάλης δίκης που είχε οριστεί για την Πέμπτη 9/6 στη Θεσσαλονίκη με κατηγορούμενους 21 αγωνιστές (η οποία τελικά πήρε αναβολή για τις 13 Μαρτίου του 2017), πραγματοποιήθηκαν από την Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης σειρά παρεμβάσεων με αποκορύφωμα τη συναυλία της 4ης Ιουνίου στο Σρατόπεδο Κόδρα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της:
-Το Δήμο Καλαμαριάς για τη διάθεση του χώρου (Στρατόπεδο Κόδρα), τη στήριξη και την καλή συνεργασία μας.
-Τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΤ3 για την τηλεοπτική κάλυψη της συναυλίας και τη γενικότερη τεράστια προσφορά τους στο κίνημα.
-Το Στέκι Μεταναστών, το Βίος Coop και τις Ακυβέρνητες Πολιτείες για την πολύτιμη βοήθειά τους.
-Τα μουσικά συγκροτήματα που συμμετείχαν στη συναυλία αφιλοκερδώς.
-Τις πολιτικές οργανώσεις. τις συλλογικότητες, τα κινήματα και όλους τους αλληλέγγυους συναγωνιστές που είναι κοντά μας και στηρίζουν τον αγώνα.
-Τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ''Ο Αγκαλίτσας'' για την πολύπλευρη βοήθειά του.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού


Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης συνεδριάζει τακτικά κάθε Δευτέρα στις 19:30
στο κτήριο της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51), στον 5ο όροφο.
Στοιχεία επικοινωνίας:
e-mail: epitropi.agona.thess.antigold@gmail.com
Blog: http://epitropiagonathessantigold.blogspot.gr
Facebook: https://www.facebook.com/epitropiagonathessantigold/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com