...................

20 Ιουν 2016

Κανένα σωσσίβιο δε θα τους σώσει!

Ένα σωσσίβιο διάλεξε ο Τσίπρας να χαρίσει στον Μπαν-Γκι Μουν γ.γ. του ΟΗΕ. Από αυτά που μαζεύτηκαν στις ακτές των νησιών μας, από αυτά που μπορεί να τα φορούσαν κάποιοι που τώρα είναι νεκροί. Του το έδωσε συμβολικά του γραμματέα ο πρωθυπουργός. Αφού ο πρώτος ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη συμβολή της στη σωτηρία της Κορέας από τους κομμουνιστές. Το φτωχό παιδί που τώρα παριστάνει τον ηγέτη των ...ηνωμένων εθνών και ο πρώην κομμουνιστής (στα νειάτα του) μετέπειτα αριστερός (στην ωριμότητά του) και νυν γλύφτης (καταστάλαξε πια) εκεί που κάποτε υποτίθεται ότι έφτυνε, στην εξουσία ενός τόπου του οποίου οι κομμουνιστές έδωσαν τα πάντα για τη εθνική και κοινωνική ελευθερία και που ο λαός του έδειξε και δείχνει αμέριστη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και δε γελά ούτε χαριεντίζεται ούτε κάνει διπλωματία με το πάθημά τους.
Ένα πάθημα που το προκάλεσαν αυτοί που υπηρετούν οι δύο ψυχή τε και σώματι! Οι ιμπεριαλιστές εντελοδόχοι τους που αιματοκυλούν λαούς και δίνουν εντολές εξαθλίωσης άλλων, όπως και του δικού μας. Οι ίδιοι συμβάλουν ιδιαίτερα από τα πόστα τους και στο αιματοκύλισμα και στην εξαθλίωση.
Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γελάνε με το σωσσίβιο του θανάτου και να δηλώνουν ότι με αυτό θα μάθουν κολύμπι. Είναι η απάθεια αυτών που όχι απλά ξεχάσαν από που προέρχονται αλλά έχουν στραφεί και με κάθε φανατισμό ενάντιά του. Είναι ο κυνισμός των γενίτσαρων, των λακέδων υπηρετών των ισχυρών αυτού του πλανήτη. Πιο κυνικοί και πιο φανατικοί και από τα αφεντικά τους. 
Δεν προκαλούν αηδία. Προκαλούν μίσος, μίσος ταξικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com