16 Ιουν 2016

Θεσσαλονίκη: Συνέντευξη Τύπου για τους αγωνιστές της ΑΤΙΚ

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, έδωσε η Επιτροπή Υποστήριξης στους δικαζόμενους αγωνιστές της ΑΤΙΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στην συνέντευξη είχαν προσκαλεστεί και πήραν τον λόγο ο Χρήστος Μπακέλλας, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, η Ελένη Ζυμβρακάκη πρόεδρος της Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γιώργος Κρεασίδης μέλος της ΕΕ της ΕΔΟΘ-ΝΤ-ΑΔΕΔΥ. Εκ μέρους της Επιτροπής μίλησαν η Τασούλα Γκενίδου και ο Δημήτρης Παυλίδης. Η επιτροπή ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Γερμανικό Προξενείο, αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 7:30μμ στο οποίο θα επιδοθούν και τα δεκάδες ψηφίσματα μαζικών φορέων της πόλης που έχουν εκδοθεί και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην ΑΤΙΚ.

2 σχόλια:

Pantelis είπε...

Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε στις έξι και μισή (και όχι επτάμισι, όπως γράφει η ανακοίνωση). Ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους που δεν προσήλθε πολύς κόσμος....

Αντίσταση στις γειτονιές είπε...

Έχεις δίκιο ως προς τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Όλες οι άλλες που αναφέρουν τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης αναφέρουν και τη σωστή ώρα (6:30). Προφανώς αυτό δεν δικαιολογεί την απροσεξία μας πολύ περισσότερο αν υπήρξε έστω και ένας που έχασε τη συγκέντρωση λόγω αυτού του λάθους.