....................................................

16 Ιουν 2016

Θεσσαλονίκη: Συνέντευξη Τύπου για τους αγωνιστές της ΑΤΙΚ

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, έδωσε η Επιτροπή Υποστήριξης στους δικαζόμενους αγωνιστές της ΑΤΙΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στην συνέντευξη είχαν προσκαλεστεί και πήραν τον λόγο ο Χρήστος Μπακέλλας, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, η Ελένη Ζυμβρακάκη πρόεδρος της Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γιώργος Κρεασίδης μέλος της ΕΕ της ΕΔΟΘ-ΝΤ-ΑΔΕΔΥ. Εκ μέρους της Επιτροπής μίλησαν η Τασούλα Γκενίδου και ο Δημήτρης Παυλίδης. Η επιτροπή ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Γερμανικό Προξενείο, αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 7:30μμ στο οποίο θα επιδοθούν και τα δεκάδες ψηφίσματα μαζικών φορέων της πόλης που έχουν εκδοθεί και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην ΑΤΙΚ.

2 σχόλια:

  1. Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε στις έξι και μισή (και όχι επτάμισι, όπως γράφει η ανακοίνωση). Ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους που δεν προσήλθε πολύς κόσμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο ως προς τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Όλες οι άλλες που αναφέρουν τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης αναφέρουν και τη σωστή ώρα (6:30). Προφανώς αυτό δεν δικαιολογεί την απροσεξία μας πολύ περισσότερο αν υπήρξε έστω και ένας που έχασε τη συγκέντρωση λόγω αυτού του λάθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com