...................

13 Ιουν 2016

Βιβλία και κείμενα για τη ΜΠΠΕ στη βιβλιοθήκη μας


Εκτός από το βιβλίο "Πολιτιστική Επανάσταση στη Κίνα - ένας σταθμός στην ιστορία" του Γουίλλιαμ Χίντον, που αναρτήσαμε και εδώ, στη βιβλιοθήκη μας αναρτήσαμε και τα παρακάτω βιβλία και κείμενα που αφορούν την Μ.Π.Π.Ε.:

Βιβλία που μας στάλθηκαν:

Για την ολοκληρωτική δικτατορία πάνω στην αστική τάξη του Τσανκ Τσουέν-Κιάο, μέλους του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚ Κίνας και της "συμμορίας των τεσσάρων".

Για την κοινωνική βάση της αντικομματικής κλίκας του Λιν Πιάο του Γιάο Βεν Γιουάν, επίσης μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ. Κίνας και της "συμμορίας των τεσσάρων".

Κείμενα που αντιγράψαμε από το ιστολόγιο "Κρίση και Κριτική":

Ανακοίνωση της 11ης Ολομέλειας της 8ης Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας (12 Αυγούστου 1966).

Χαιρετιστήριο Μήνυμα προς τις Επαναστατικές Οργανώσεις των Εξεγερμένων στη Σαγκάη (11 Ιανουαρίου 1967).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com