6 Ιουν 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ATHENS LEDRA»: Αποφασίζουν σε γενική συνέλευση τα επόμενα βήματά τους

Την αποφασιστικότητά τους με τον αγώνα τους να πετύχουν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά και να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους διατράνωσαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra» κατά τη συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιούνη στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων της εργοδοσίας.
Στις 3 μ.μ. οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση στο ξενοδοχείο, προκειμένου να αποτιμήσουν τις εξελίξεις και να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους, ενώ την Τρίτη 7 Ιούνη στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο λόμπι του ξενοδοχείου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας οι εργαζόμενοι απαίτησαν την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας αναγνώρισαν ότι οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές στους εργαζόμενους, αλλά επικαλούμενοι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, σημείωσαν ότι εντός του πλειστηριασμού που θα προκύψει θα ενταχθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις των εργαζομένων. Για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας το μόνο που είπαν ήταν ότι θα μιλήσουν για το θέμα στον επίδοξο νέο αγοραστή του ξενοδοχείου.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας φραστικά τάχθηκαν υπέρ της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων και της διασφάλισης των θέσεων εργασίας.

http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: