....................................................

6 Ιουν 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ATHENS LEDRA»: Αποφασίζουν σε γενική συνέλευση τα επόμενα βήματά τους

Την αποφασιστικότητά τους με τον αγώνα τους να πετύχουν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά και να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους διατράνωσαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra» κατά τη συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιούνη στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων της εργοδοσίας.
Στις 3 μ.μ. οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση στο ξενοδοχείο, προκειμένου να αποτιμήσουν τις εξελίξεις και να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους, ενώ την Τρίτη 7 Ιούνη στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο λόμπι του ξενοδοχείου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας οι εργαζόμενοι απαίτησαν την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας αναγνώρισαν ότι οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές στους εργαζόμενους, αλλά επικαλούμενοι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, σημείωσαν ότι εντός του πλειστηριασμού που θα προκύψει θα ενταχθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις των εργαζομένων. Για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας το μόνο που είπαν ήταν ότι θα μιλήσουν για το θέμα στον επίδοξο νέο αγοραστή του ξενοδοχείου.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας φραστικά τάχθηκαν υπέρ της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων και της διασφάλισης των θέσεων εργασίας.

http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com