...................

18 Ιουν 2016

Γιάννενα Δευτέρα 20 Ιουνίου: Συζήτηση και γλέντι της νεολαίας

Αριστερή Βραδιά Νεολαίας συνδιοργανώνουν οι Αγωνιστικές Κινήσεις, η Μαθητική Αντίσταση και η Πρωτοβουλία Αγώνα Νέων (εργαζόμενοι-άνεργοι) τη Δευτέρα 20/6 στα Γιάννενα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα, θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο και έκθεση φωτογραφίας, στις 7:00 μ.μ. θα γίνει συζήτηση για το ποια πρέπει να είναι η διέξοδος της νεολαίας απέναντι στην επίθεση που δέχεται στα δικαιώματά της και στις 10:00 μ.μ. θα ακολουθήσει το γλέντι.


4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/6/16, 11:51 μ.μ.

  σε ποιο χωρο γίνεται η εκδηλωση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος19/6/16, 1:14 π.μ.

  Στην πλατεία Καλούτσιανης, στο τζαμί θα γίνει η εκδήλωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος20/6/16, 10:12 π.μ.

  Καλημέρα

  σε περιπτωση βροχής υπάρχει εναλ/κη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com