...................

21 Ιουν 2016

17ο Camping Αγωνιστικών Κινήσεων και Μαθητικής Αντίστασης

Για 17η συνεχόμενη φορά, οι Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ και η Μαθητική Αντίσταση διοργανώνουν το ετήσιο Camping τους! Αυτή τη φορά θα βρεθούμε στο νομό Ηλείας 24 Ιουλίου-2 Αυγούστου, στην περιοχή Παλούκι.
Κόντρα στο στυλ διακοπών που προβάλλει το σύστημα, επιλέγουμε να οργανώσουμε οι ίδιοι τις διακοπές μας με συλλογικό τρόπο, να μοιραστούμε τις ευθύνες της αυτοοργάνωσης αλλά και τα οφέλη μιας μεγάλης παρέας. Θέλουμε στις διακοπές μας να ανοίξουμε ζητήματα που αφορούν τη νεολαία, μέσα από συζητήσεις και εκδηλώσεις να προβληματιστούμε για την σημερινή κατάσταση και πώς αυτή θα αλλάξει.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα διασκεδάσουμε! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διοργανωθούν τουρνουά και αθλητικά δρώμενα, πάρτυ και μουσικές βραδιές!
Σε μια περίοδο που κυριαρχεί η απογοήτευση αλλά και η οργή, καθώς και οι βαθιές οικονομικές δυσκολίες που βιώνει ο λαός μας, οι Αγωνιστικές Κινήσεις, προσκαλούν την νεολαία να γυρίσει την πλάτη στις προτάσεις του συστήματος και επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών! Να αποκομίσει εμπειρίες και προβληματισμούς, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να προετοιμαστεί για τις δυσκολίες μα και για τους αγώνες που βρίσκονται μπροστά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com