...................

21 Μαΐ 2016

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στο Ηράκλειο

Η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ Ηρακλείου καλεί σε συλλαλητήριο την Κυριακή 7μμ στην πλατεία Ελευθερίας ενάντια στην φορολογική λαίλαπα και τα ληστρικά μέτρα που ψηφίζονται την ίδια μέρα.
Να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην ένταση της πολιτικής της εξάρτησης - φτώχειας - εξαθλίωσης.
Να δηλώσουμε την διάθεσή μας για αντίσταση στις πολιτικές που επιβάλλουν οι ιμπεριαλιστές και υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Κάτω τα παλιά και νέα μνημόνια
Κάτω η πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης
Μόνος δρόμος η ανάπτυξη της λαϊκής πάλης

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/5/16, 3:15 μ.μ.

    ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ KAI OΛOI OI AΛΛOI ;;

    AΠANTHΣH: NAI PE ΣY !!! ΗΛΙΘΙΟΥΣ !!! KAI MAΛIΣTA OΛOYΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com