...................

21 Μαΐ 2016

Χανιά: Πρωτοβουλία Αντίστασης - Μαζική εξόρμηση καταγγελίας της κλιμακούμενης αντιλαϊκής επίθεσης

Μαζική εξόρμηση καταγγελίας της κλιμακούμενης αντιλαϊκής επίθεσης όπως αυτή εκφράζεται με το νέο πακέτο μέτρων και το μνημόνιο διαρκείας πραγματοποίησε, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στην πλατεία της Αγοράς, η Πρωτοβουλία Αντίστασης την Παρασκευή 20-5.
Ταυτόχρονα καταγγέλλονταν με προκήρυξη και τηλεβόα η υπονόμευση των λαϊκών αντιστάσεων που εκδηλώθηκαν δυναμικά το Φλεβάρη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ, που αποθρασύνει τις δυνάμεις του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.
Παρά το γεγονός ότι ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ που καλέστηκαν για κοινή εξόρμηση-πικετοφορία δε συμμετείχαν, η παρέμβαση έγινε με αποφασιστικότητα δίνοντας για άλλη μια φορά μια αγωνιστική νότα στην πόλη κόντρα στην αδράνεια που έχουν επιβάλλει ρεφορμιστές και εργατοπατέρες.
Είχε προηγηθεί την Πέμπτη 19-5 η ανοικτή σύσκεψη της Πρωτοβουλίας Αντίστασης όπου έγινε διεξοδική συζήτηση για τη συγκυρία και τα καθήκοντα των δυνάμεων που θέλουν να υπηρετήσουν τη λαϊκή Αντίσταση.
Κόντρα στους αρνητικούς συσχετισμούς η επίμονη και συνεχής παρουσία της Πρωτοβουλίας Αντίστασης στην πόλη εγγράφει παρακαταθήκες στη γραμμή της αδιαπραγμάτευτης πάλης με το σύστημα της βαρβαρότητας.

Χανιά 21-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com