....................................................

24 Μαΐ 2016

Δίκη των αγωνιστών της ΑΤΙΚ (Γερμανία) - κάλεσμα σε σύσκεψη αλληλεγγύης


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Εν όψη της έναρξης της δίκης στις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 των 10 Τούρκων αγωνιστών της ΑΤΙΚ (Συνομοσπονδίας Τούρκων Εργατών στην Ευρώπη) που κρατούνται στη Γερμανία, κρίνεται απαραίτητη η επαναδραστηριοποίηση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΙΚ.
Για το σκοπό αυτό και πιάνοντας το νήμα απ’ την πλούσια σε δράση και τα αποτελέσματα της παρέμβασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ την περσινή χρονιά στη χώρα μας, χρειάζεται να συζητήσουμε τρόπους ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, συντονιζόμενοι με ανάλογες προσπάθειες σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.
Οι συγκεκριμένοι πολιτικοί κρατούμενοι διώκονται με βάση διατάξεις του Γερμανικού αντιτρομοκρατικού νόμου, έχουν άλλοι συλληφθεί στη Γερμανία κι άλλοι έχουν εκδοθεί εκεί με βάση το λεγόμενο ευρωένταλμα, ενώ αντιμετωπίζουν ποινές μακροχρόνιας διάρκειας.
Η μαζικοποίηση των κινήσεων που θα συναποφασίσουμε θα συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση του αιτήματος της ΑΘΩΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Καλούμε Οργανώσεις και Συλλογικότητες της Αριστεράς και του Μαζικού Κινήματος σε ΣΥΣΚΕΨΗ την Παρασκευή 27 ΜΑΗ ώρα 7:00 μ.μ. στο Βιβλιοπωλείο-Καφέ “ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ” Γραβιάς 10-12 Εξάρχεια.
23/5/16 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com