26 Μαΐ 2016

Ανακοίνωση - Καταγγελία για τη στοχοποίηση της Κατερίνας Πατρικίου

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική στοχοποίηση του μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πετρούπολης Κ.Π. και το φακέλωμα μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η Κ.Π. καλέστηκε σε απολογία από ανακριτή μετά από μήνυση μέλους της Χ.Α. στις εκλογές του 2015. Η Κ. Π. διώκεται για τα ανυπόστατα αδικήματα «της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης» τα οποία φέρεται ότι τέλεσε στις 25-1-2015. Πρόκειται για την ημέρα των βουλευτικών εκλογών όπου τάγματα εφόδου της Χ.Α. επιχείρησαν να σπείρουν τον τρόμο σε εκλογικά κέντρα προπηλακίζοντας και τρομοκρατώντας εκπροσώπους της Αριστεράς. Σε συνέχεια της μήνυσης, το Α.Τ. Πετρούπολης, με περισσή σπουδή, σε επιστολή του στο εγκληματολογικό, ζήτησε να επιδειχθούν φωτογραφίες «σεσημασμένων μελών του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ» στον μηνυτή και το εγκληματολογικό με τη σειρά του απάντησε ότι δεν αναγνωρίστηκε κανένας από τις φωτογραφίες των επιδειχθέντων «καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα εγκληματιών».
Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια εξόφθαλμη στοχοποίηση αγωνιστών που χαρακτηρίζονται με εκφράσεις του τύπου «σεσημασμένοι και εγκληματίες» και ένα ομολογημένο φακέλωμα, με φωτογραφίσεις και καταγραφές από τους μηχανισμούς καταστολής του συστήματος. Και όπως φαίνεται αυτό είναι μόνιμο μέλημα των μηχανισμών καταστολής του συστήματος ανεξάρτητα αν την πολιτική του διαχείριση την έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μια κυβέρνηση αντιλαϊκή, που έχει αποδείξει ότι υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τις ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών πατρώνων της. Όχι μόνο ψηφίζοντας ένα ορυμαγδό αντιλαϊκών μέτρων αλλά και παραχωρώντας τη χώρα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στη Σύρια και όπου αλλού. Κλείνοντας τους πρόσφυγες του πολέμου σε «σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης».
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταδικάζει την συγκεκριμένη μεθόδευση που έρχεται να συνεχίσει μια σειρά τρομοκρατικές δικαστικές μεθοδεύσεις ενάντια σε λαϊκούς αγωνιστές. Την ίδια στιγμή που οι φασίστες της Χ.Α. απολαμβάνουν μια περίεργη ασυλία και ο δολοφόνους του Π. Φύσσα κυκλοφορεί ελεύθερος.
Καλούμε το λαό να αντισταθεί και να καταγγείλει την αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης- ΕΕ-ΔΝΤ. Να πρωτοστατήσει στην υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει- Του λαού η πάλη θα τη σπάσει!Δεν υπάρχουν σχόλια: