...................

24 Μαΐ 2016

Γιάννενα: Ανταπόκριση για το συλλαλητήριο ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22/5 στους κεντρικούς  δρόμους των Ιωαννίνων, ενάντια στο νέο αντεργατικό - αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο  που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πιστή στις απαιτήσεις των ξένων (ΗΠΑ –  ΕΕ) και ντόπιων αφεντικών της. Χαρακτηρίστηκε απο τη μικρή μαζικότητα για τις περιστάσεις.
Στη διαδήλωση συμμετείχαν η Λαϊκή Αντίσταση – Α.Α.Σ., το Νομαρχιακό τμήμα της  ΑΔΕΔΥ, η ΛΑΕ και η ΟΚΔΕ. Πριν το συλλαλητήριο η Ταξική Πορεία έκανε παρέμβαση  με ανακοίνωση και ντουντούκα στον Γιαννιώτικο λαό.

Αντίσταση στα Γιάννενα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com