...................

13 Μαΐ 2016

Καθαρίστριες ΟΣΥ: Δεν απέσυρε τελικά τη μήνυση ο εργολάβος

Τελευταία ενημέρωση 2:45 μ.μ.: Τελικά δεν απέσυρε η εργοδοσία την μήνυσή της και εκδικάζεται σε λίγο στις 3 το μεσημέρι στην Ευελπίδων!


Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθαριστριών της ΟΣΥ έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Μαζική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις καθαρίστριες των ΟΣΥ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις μια το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έπειτα από μήνυση του εργολάβου για την απεργία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9/5 και Τρίτη 10/5 και την επιδίωξη ποινικοποίησης του αγώνα που διεξάγουν για τα δεδουλευμένα τους. Έπειτα από αναμονή έξω από τα δικαστήρια για την απόφαση, ο εργολάβος απέσυρε την μήνυση για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους που ενδέχεται να σχετίζονται με την αποχή των δικηγόρων. Παρ’ όλα αυτά, οι καθαρίστριες βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή και, βέβαια, συνεχίζουν την απεργία τους.

Η Ταξική Πορεία έδωσε το παρών στη συγκέντρωση και δηλώνει έμπρακτα τη στήριξη της σε αυτόν τον πέρα για πέρα δίκαιο αγώνα των καθαριστριών. Η πάλη και η επιμονή τους είναι ο μόνος δρόμος για τη δικαίωση, για τη νίκη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 13/5 στις 13:00 έξω από το Υπουργείο Μεταφορών.

Επίσης, εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει η Ταξική Πορεία το Σάββατο 14/5 στις 12:00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο-καφέ «Εκτός των τειχών» (Γραβιάς 10-12, Εξάρχεια), για τη στήριξη του αγώνα των καθαριστριών.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΣΥ!

• Άμεση καταβολή όλων των χρωστούμενων!
• Έγκαιρη πληρωμή των μισθών, δώρων, επιδομάτων κτλ. στο σύνολό τους!
• Όχι στην εργοδοτική αυθαιρεσία!
• Πλήρης και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα!

http://taxikiporeia.blogspot.gr/l

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com