....................................................

10 Μαΐ 2016

Αθήνα: Πρόσκληση σε Σύσκεψη για το προσφυγικό ζήτημα

Μετά απ’ την κινητοποίηση της 9ης του Απρίλη στο λιμάνι του Πειραιά που είχε καλέσει η Πρωτοβουλία Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων, κι ενώ το δράμα των προσφύγων συνεχίζεται, αποτέλεσμα των πολέμων που προκαλούν οι ιμπεριαλιστές στην περιοχή, καλούμε σε ΣΥΣΚΕΨΗ με στόχο τη διοργάνωση νέας αντιπολεμικής – αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες, την Τετάρτη 11 Μάη, στις 7:00 μ.μ. στα Γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2 6ος Οροφος).

Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/5/16, 3:56 μ.μ.

    Θα βγει κάποια ανταπόκριση σχετικά με το τι αποφασίστηκε, ποιοι παρεβρέθηκαν, τι ειπώθηκε κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com