...................

3 Μαΐ 2016

ΚΕΕΛΠΝΟ: η κάθαρση έρχεται! Εμπρός βήμα ταχύ!

Ένα σχόλιο από το ιστολόγιο του "Σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Α. Φλέμιγκ":

Είπαμε να μην ασχοληθούμε με όλη αυτή την ανακατωσιά που έχει προκύψει με την κάθαρση στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Η όλη ιστορία όμως, όπως τραβάει και (δεν) εξελίσσεται, ξεπερνάει τα όρια του μελαγχολικού αστείου και αρχίζει να εξοργίζει όποιον αποφασίσει να την παρακολουθήσει.
Από τη μία σύσσωμη η "αντιπολίτευση" με αυξανόμενο μένος χτυπάει με πύρινη ρομφαία τις κυβερνητικές κινήσεις και επιλογές. Βλέπετε ούτε το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΠΟΤΑΜΗΣ ξέρουν ή έστω είχαν ακουστά για "κομματικό" κράτος (δικός τους ο όρος - για μας το κράτος...είναι απλά κράτος! Μηχανισμός που δεν είναι ούτε ουδέτερος, ούτε ίδιος για όλους, άρα πάνω - κάτω "κομματικό" εξ ορισμού.) Ούτε είχαν ακούσει ποτέ πως το ΚΕΕΛΠΝΟ ειδικά, ήταν ένα από εκείνα τα φαρδιά παράθυρα διορισμού "υμετέρων" εκτός ΑΣΕΠ. Άγνωστο κι' αυτό! Ούτε ακόμα χειρότερα είχαν πάρει μυρωδιά για τα εκατομμύρια που μοίραζε το ίδρυμα σε ανύπαρκτα sites και σε τηλεοπτικές καμπάνιες πχ για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης τον ...Αύγουστο!
Τίποτα δεν ήξεραν απ' αυτά, και τώρα που ανακαλύπτουν παρατυπίες των τωρινών κυβερνώντων σκίζουν τα καλσόν τους!
η δε κυβερνητική πλειοψηφία, πρώτα διορίζει, μετά ξεδιορίζει, ανακατώνει κι' αυτή όπως μπορεί τις προσλήψεις (ένας, ένας οι προσληφθέντες παιδιά!) και κοντολογίς, για να μη ξαναλέμε τα ίδια, καταλήγει πχ να διορίζει πρώην κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον κατά τα δημοσιεύματα που αφορούν τις διοικήσεις των μεγάλων Νοσοκομείων).
Κοντολογίς, τα επίπεδα σοβαρότητας είναι στα πατώματα και ο καυγάς δεν είναι ούτε καν για το πάπλωμα! Ο καυγάς και για τις δύο πλευρές είναι ένας ωραιότατο πρόσχημα. Οι μεν δεν έχουν τίποτα να πουν και τίποτα να κάνουν που δεν έχουν κάνει ήδη και οδήγησαν το λαό και τους εργαζόμενους στην απόγνωση και οι δε, δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι διαφορετικό. Συγνώμη, εκτός από το ότι είμαστε, για μια φορά ακόμα ...σε 90% συμφωνία με τους δανειστές. - Μένει ένα 10% μέχρι να συμφωνήσουμε στην περικοπή μισθών και συντάξεων, σε ξεπούλημα όσης δημόσιας περιουσίας απόμεινε (εκτός από τα λιμάνια που ήδη τα πουλήσαμε), σε κλεισίματα νοσοκομείων, σε κινητικότητες και απολύσεις.
Κατά τα άλλα γίνονται ...παρατυπίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ που τους έχουν κάνει όλους έξω φρενών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com