....................................................

2 Μαΐ 2016

Μνήμες - παρακαταθήκες αγώνα!

"Οι άνθρωποι πάντα ήταν τα ανόητα θύματα
της απάτης και της αυταπάτης στην πολιτική,
και πάντα θα είναι
μέχρι να μάθουν να αναζητούν τα συμφέροντα κάποιας τάξης
ή άλλο πίσω απ΄ όλες
τις ηθικές, θρησκευτικές, πολιτικές και κοινωνικές φράσεις,
τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις"

Βλαντίμιρ Ιλιτς Λενιν


Θεσσαλονίκη, Πρωτομαγιά 1977 
Μπροστά δεξιά, ο Ηλίας Καμαρέτσος, που θα θυμόμαστε πάντα

(Το κλέψαμε από δημοσίευση της σ. Μ.Λ. στο fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com