....................................................

6 Μαΐ 2016

ΠΑΤΡΑ: ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 6 MAH, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10:30

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ πιστή στις προσταγές των ιμπεριαλιστών πατρώνων της φέρνει για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο ως κατ’ επείγον. Αυτή η αιφνιδιαστική μεθόδευση έχει σαν στόχο να ξεγελάσει το λαό μας, να τον βρει απροετοίμαστο και να περάσουν γρήγορα και από την «πίσω πόρτα» τα νέα βάρβαρα μέτρα. Το νομοσχέδιο αυτό είναι συνέχεια της πολιτικής της εξάρτησης και της υποτέλειας και έρχεται να ενταφιάσει ολοκληρωτικά το δικαίωμα στην ασφάλιση και στην περίθαλψη για τους εργαζόμενους. Περικοπές συντάξεων και επικουρικών, συγχωνεύσεις και κατάργηση ασφαλιστικών ταμείων, φοροεπιδρομή και φτώχεια, ανεργία και εργασιακή ζούγκλα. Αυτά περιμένουν τον ελληνικό λαό από την εφαρμογή αυτού του νομοσχεδίου.
Είναι λοιπόν αναγκαίο να οργανωθούν πανεργατικοί και παλλαϊκοί αγώνες για να αντιταχθούμε στον αντιασφαλιστικό και φορολογικό οδοστρωτήρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.


Η Λαϊκή Αντίσταση-Α.Α.Σ. Πάτρας καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση και πορεία την Παρασκευή, 06/05 στο Παράρτημα στις 10:30.
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ- ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com