....................................................

14 Μαΐ 2016

Θεσσαλονίκη: διήμερο εκδηλώσεων για τον Μάη του '36

Σήμερα Σάββατο 14 και αύριο Κυριακή 15 Μάη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το διήμερο εκδηλώσεων για το Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη. Το διοργανώνουν η Πρωτοβουλία Νέων Εργαζόμενων και Ανέργων και το στέκι νεολαίας Σφεντόνα στο χώρο του τελευταίου. Στα πλαίσια του διήμερου δημοσιεύσαμε μια σειρά άρθρων για το Μάη του '36 τα οποία μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Μάης 1936.

ΜΑΗΣ 1936- ΜΑΗΣ 2016

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 14-15 ΜΑΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΗ, 19.00
80 χρόνια μετά τον Μάη του ‘36, οι νέοι εργαζόμενοι συζητούν:
«ανιχνεύοντας δρόμους αντίστασης στη σύγχρονη βαρβαρότητα»
Εισηγούνται
* Εργαζόμενη μουσικός, εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Νέων Εργαζομένων και Ανέργων
* Εργαζόμενος στην γαλακτοβιομηχανία «Ροδόπη» της Ξάνθης
* Ιδιωτική υπάλληλος στα Γιάνννενα

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΗ, 11.00
Ιστορικό οδοιπορικό - "Στα βήματα της Εξέγερσης και της Θυσίας"
Αφετηρία: διασταύρωση  Εγνατίας και Αγίας Σοφίας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ
ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΦΕΝΤΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com