...................

19 Μαΐ 2016

Πανελλαδικά αποτελέσματα των Αγωνιστικών Κινήσεων στις φοιτητικές εκλογές 2016ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Το σύνολο των σχολών για το 2016 είναι 54 και όχι 50 όπως αναγράφεται.

*Εκλογές δεν ορίστηκαν ή ακυρώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
**Η έδρα μοιράζεται με τη ΔΑΠ

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος20/5/16, 4:10 μ.μ.

  Νομίζω ότι για την πλήρη ενημέρωση θα βοηθούσε και η αναγραφή της συμμετοχής στις εκλογές ανά σχολή και πανελλαδικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος20/5/16, 8:00 μ.μ.

  Χωρις πλακα πολυ καλο αποτελεσμα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος20/5/16, 8:13 μ.μ.

  Νομίζω, πως η γενική εικόνα της συμμετοχής είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους.
  Η παρατήρηση του φίλου είναι σωστή (θέλει δουλειά βέβαια να κάτσει κανείς και να μαζέψει τις συμμετοχές συνολικά). Θα ήταν καλό σίγουρα, γιατί φαινομενικά οι "αριθμοί" μπορεί να δείχουν (και να είναι) αρνητικοί, εξίσου όμως αρνητικό είναι το γενικότερο κλίμα που εκφράστηκε στις κάλπες, στη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων. Σε αρκετούς, μάλιστα, υπήρξαν ιστορικές αποχές που παρέσυραν τους πάντες. Και μόνο μια ματιά στα αποτελέσματα που έχει αναρτήσει η νκα αρκεί, για να αντιληφθεί κανείς για τι καταστάσεις μιλάμε. Αναμενόμενες μεν, πολύ "μαύρες" δε. Είναι αυτό που ακούγεται κάθε χρόνο... "κάθε πέρσι και καλύτερα"!

  Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com