...................

1 Απρ 2016

Να Γίνουν Δεκτά Τα Αιτήματα Της Fadik Adıyaman Που Κάνει Εδώ Και 59 Μέρες Απεργία Πείνας

Η Fadik Adıyaman είχε συλληφθεί στις 2 Φεβρουάριου του 2016 στην Τουρκία στην πόλη Αydın. Τώρα κρατείται στην φυλακή Tekirdağ- τύπου T- σε ένα μικρό κελί και είναι μόνη της. Συνεχίζει την απεργία πείνας εδώ και 59 μέρες κατά της απομόνωσης και των αυθαίρετων συνθηκών. Το αίτημα της είναι να μεταφερθεί διπλά στις συντρόφισσες της.
Η Fadik Adıyaman είναι αγωνίστρια.
Έχει 2 παιδιά.
Έμεινε στην περιοχή Αρμουτλού και εκεί είχε συμμετάσχει σε κάθε δράση στον δρόμο για το νερό, το ρεύμα, το δικαίωμα στέγασης και κατά στο γκρέμισμα των σπιτιών και την διαφθορά.
Στην διάρκεια απεργία πείνας μέχρι θανάτου που είχε ξεκινήσει τον Οκτώβρη του 2000 μέχρι το 2007 με αποτέλεσμα 122 μάρτυρες συμμετείχε σε όλες τις δράσεις ,για να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των πολιτικών κρατουμένων.
Εξαιτίας του αγώνας της , καταδικάστηκε ως μέλος παράνομης οργάνωσης και αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία. Ήρθε στην Ελλάδα και συμμετείχε σε αγώνα για τα δικαιώματα των λαών και των εργαζομένων.
Μια αγωνίστρια που όλη τη ζωή της πάλεψε, βασανίσθηκε, φυλακίσθηκε. Αλλά δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι.
Τώρα βρίσκετε σε ένα κελί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση . Έχει υψηλή πίεση, χαμηλό ζάχαρο και τάση για εμετούς . Τρέχει αίμα από την μύτη της.
Η Τουρκία με κάθε μέσον συνεχίζει την καταπάτηση των δικαιωμάτων. Ακόμα και για βασικά δικαιώματα δίνεται μάχη.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Για Να Γίνουν Δεκτά Τα Αιτήματα Της Fadik Adıyaman
4 Απρίλιου Δευτερά στις 6 μ.μ
ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΗΣ)http://oagonas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com