...................

16 Απρ 2016

Γιάννενα: Καταγγελία των Αγωνιστικών Κινήσεων

Καταγγέλλουμε την ωμή βία της αστυνομίας και της κυβέρνησης απέναντι σε πρόσφυγες που διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Κατσικά.
Αυτή η καταστολή εντάσσεται στο συνολικότερο πλαίσιο φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσαρμοσμένη πλήρως στις κατευθύνσεις και επιταγές των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ.
Σε μια περίοδο όπου ο πόλεμος στη Συρια μαίνεται με τις επεμβάσεις ΗΠΑ-Ρωσία και δημιουργεί συνεχιζόμενες ροές ξεριζωμένων προσφύγων, η κυβέρνηση αφού ''έδωσε'' το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην Μ. Ανατολή, προκρίνει την δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες με άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Ενάντια στην ιμπεριαλιστική θηριωδία αλλά και την στάση της κυβέρνησης να απαντήσουμε με μαζικό λαϊκό αντιιμπεριαλιστικό αντιπολεμικό κίνημα ντόπιων και προσφύγων.

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΕΞΩ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


http://agonkiniseis-ioa.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com