....................................................

14 Απρ 2016

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα Τρίκαλα ενάντια στο πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Λαϊκής Αντίστασης-Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας στην πόλη των Τρικάλων αλλά και σε χωριά της περιοχής. Το Σάββατο 9/4 πραγματοποιήθηκε μαζική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης όπου μοιράστηκε πλατιά η προκήρυξη της Συνεργασίας για το σταμάτημα του πολέμου στη Συρία και σε όλη την περιοχή και για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα τόσο με μοίρασμα υλικού (προκήρυξη-αφίσα) όσο και με άλλες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com