16 Απρ 2016

Καλό ταξίδι Γιώργο!

Καλό ταξίδι Γιώργο!

Χθες, Παρασκευή 15 Απριλίου, αργά το βράδυ, "έφυγε" ο Γιώργος Ντόμπρος. Ένας εργάτης οικοδόμος, κομμουνιστής και αληθινός άνθρωπος. Πάλεψε παλικαρίσια τον καρκίνο, όπως παλικαρίσια έζησε σε όλη την σύντομη ζωή του! Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρωί, στην Νέα Ζίχνη Σερρών. Σήμερα πολύς κόσμος της αριστεράς και του κινήματος στην Θεσσαλονίκη είναι λυπημένος. Ο Ντόμπρος ήταν αγαπητός σε όλους!

π.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντόμπρος όνομα και πράγμα. Τον θυμάμαι σε διάφορα γλέντια, συνήθως στο στέκι στη Θεολογική άνοιξη ή καλοκαίρι, να ψήνει ώρες ασταμάτητες σουβλάκια και όταν τελείωνε καταϊδρωμένος να ρίχνει και καμιά γυροβολιά, πάντα ξυπόλητος και ιδρωμένος από το ψήσιμο ωρών...γεια χαρά Γιώργη.

χ.

Ανώνυμος είπε...

μόλις το ειδοποιηθηκα. τον θυμαμαι από παιδί 16 χρονων ήμουνα στα εξεταστικα να γυρνάει με το κόκκινο φουλάρι στο λαιμό το οποίο και για ένα διάστημα σαφώς επιρρεασμένος ιυοθέτησα. φιγούρα με τα όλα της, πραγματικός, ιδιαίτερος και αγαπητός τόσο που τώρα και ας μην τον έχω δει παρά 10,20 φορές νιώθω και έχασα εναν άνθρωπο που νιώθω δικό μου.
Λ.