....................................................

16 Απρ 2016

Καλό ταξίδι Γιώργο!

Καλό ταξίδι Γιώργο!

Χθες, Παρασκευή 15 Απριλίου, αργά το βράδυ, "έφυγε" ο Γιώργος Ντόμπρος. Ένας εργάτης οικοδόμος, κομμουνιστής και αληθινός άνθρωπος. Πάλεψε παλικαρίσια τον καρκίνο, όπως παλικαρίσια έζησε σε όλη την σύντομη ζωή του! Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρωί, στην Νέα Ζίχνη Σερρών. Σήμερα πολύς κόσμος της αριστεράς και του κινήματος στην Θεσσαλονίκη είναι λυπημένος. Ο Ντόμπρος ήταν αγαπητός σε όλους!

π.


2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος16/4/16, 11:58 π.μ.

  Ντόμπρος όνομα και πράγμα. Τον θυμάμαι σε διάφορα γλέντια, συνήθως στο στέκι στη Θεολογική άνοιξη ή καλοκαίρι, να ψήνει ώρες ασταμάτητες σουβλάκια και όταν τελείωνε καταϊδρωμένος να ρίχνει και καμιά γυροβολιά, πάντα ξυπόλητος και ιδρωμένος από το ψήσιμο ωρών...γεια χαρά Γιώργη.

  χ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος17/4/16, 1:57 μ.μ.

  μόλις το ειδοποιηθηκα. τον θυμαμαι από παιδί 16 χρονων ήμουνα στα εξεταστικα να γυρνάει με το κόκκινο φουλάρι στο λαιμό το οποίο και για ένα διάστημα σαφώς επιρρεασμένος ιυοθέτησα. φιγούρα με τα όλα της, πραγματικός, ιδιαίτερος και αγαπητός τόσο που τώρα και ας μην τον έχω δει παρά 10,20 φορές νιώθω και έχασα εναν άνθρωπο που νιώθω δικό μου.
  Λ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com