...................

25 Απρ 2016

Θεσσαλονίκη: κινητοποίηση ενάντια στην νέα αντιασφαλιστική επίθεση

Κανένας δεν μένει έξω από αυτή τη νέα άγρια αντιασφαλιστική επιδρομή.
Νέοι και παλιοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, η αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποστούν τις βαριές και μακρόχρονες συνέπειες της.
Αποτελεί στόχο του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης να παραιτηθούν
οι εργαζόμενοι κι ο λαός από τη διεκδίκηση στοιχειωδών και κατακτημένων με αγώνες δικαιωμάτων τους, όπως η ασφάλιση και η σύνταξη.
Να θεωρηθούν τα δικαιώματα αυτά «προσωπική τους υπόθεση».

Είναι επιτακτική ανάγκη, άμεσα να συγκροτηθεί ένας πανεργατικός-παλλαϊκός αγώνας,
να οργανωθούν μαζικές, συντονισμένες και κλιμακούμενες εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις για να αποκρουσθεί το πέρασμα της.

Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ –ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΤΙ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΝΤ.

Συγκέντρωση και πορεία
ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΗ

στις 7.00 μ.μ. στην ΚΑΜΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com