13 Απρ 2016

Υμηττός: Εκδήλωση - συζήτηση του ΚΚΕ(μ-λ) για το ασφαλιστικό

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τηρώντας πιστά τις επιταγές του τρίτου μνημονίου και σε συνεργασία με τους εργοδότες, προωθεί τη διάλυση του ασφαλιστικού, μιας από τις σημαντικότερες κατακτήσεις της εργατικής τάξης και των εργαζομένων συνολικότερα.

Τα μέτρα αποτελούν ένα νέο χτύπημα στο δικαίωμα στην ασφάλιση. Η κυβέρνηση αξιοποιώντας τους αρνητικούς συσχετισμούς που έχει φέρει η αποσυγκρότηση της εργατικής τάξης και του λαϊκού κινήματος ετοιμάζεται να διαλύσει κάθε ίχνος ασφαλιστικού δικαιώματος.

Με όπλο την οργάνωση και τη συλλογικότητα, παλεύουμε για τη συγκρότηση ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και ΠΑΛΗΣ ενάντια στα νέα και παλιά μνημόνια, ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της άρχουσας αστικής τάξης και των ιμπεριαλιστών.


Σας καλούμε όλους στην εκδήλωση - συζήτηση για το ασφαλιστικό την

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 11:00 π.μ.
Α ΚΑΠΗ Υμηττού, Παπαστράτου 14

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com