...................

14 Απρ 2016

Επιτυχημένο και μαζικό το λαϊκό γλέντι στη Θεσσαλονίκη (9/4/16)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το λαϊκό γλέντι της Λαϊκής Αντίστασης – Α.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο, στις 9 του Απρίλη, πάνω από 300 φίλοι και συναγωνιστές ανταμώσαμε στο χορό και στο τραγούδι. Με συλλογικό μεράκι η φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ μετατράπηκε σε έναν ζεστό χώρο, ενώ οργανώθηκε ένας μεγάλος μπουφές χάρη στην προσφορά δεκάδων συναγωνιστών.
Τα μουσικά συγκροτήματα: οι «Παλαιολόγοι», οι «Απάχηδες», οι «Οφ Αμάν» και τα «Χάλκινα» από τη Γευγελή Σκοπίων, έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στη βραδιά.
Με τον χαιρετισμό της, με την έκθεση φωτογραφίας και τις αφίσες της, αλλά και με τα πανό που πλαισίωναν τη μουσική σκηνή, η Λ.Α.-Α.Α.Σ. δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, υπέρ των προσφύγων και των μεταναστών, καλώντας παράλληλα στο αντιιμπεριαλιστικό-αντιπολεμικό συλλαλητήριο της επόμενης μέρας στους δρόμους στης πόλης. Τόσο η οικονομική ενίσχυση, όσο και η πλούσια συμμετοχή του κόσμου αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για μελλοντικές διοργανώσεις, μα και εφόδια για την πολιτική παρέμβαση του επόμενου διαστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com