....................................................

22 Απρ 2016

Πανελλαδική σύσκεψη του Εκπαιδευτικού Ομίλου, στην Αθήνα τη Δευτέρα 25 Απρίλη


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και το περιοδικό «αντιτετράδια της εκπαίδευσης» θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική σύσκεψη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη παρουσία και τη συμμετοχή συντρόφων και συναγωνιστών απ’ όλη την Ελλάδα, από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης δημόσιας και ιδιωτικής, καθώς επίσης και από τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος επιδιώκει μέσα από τη σύσκεψη αυτή να προβάλλει τους βασικούς άξονες για τους οποίους αγωνίζεται μέσα στο εκπαιδευτικό κίνημα. Θέλει να συστηματοποιήσει και να διαδώσει πλατύτερα τις θέσεις του και να συζητήσει πάνω σε αυτές με συντρόφους και συναγωνιστές. Ταυτόχρονα επιδιώκει, να διευρύνει και να ισχυροποιήσει τους κύκλους επιρροής και τους συναγωνιστικούς και συντροφικούς δεσμούς με μαχόμενα τμήματα της εκπαίδευσης.
Στη σύσκεψη αυτή καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι σύντροφοι και συναγωνιστές, απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν κοινό αγωνιστικό βηματισμό με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο, δρουν από κοινού σε τοπικά συνδικαλιστικά σχήματα.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Απρίλη, 10 πμ, στην αίθουσα της ΠΟΕ – ΟΤΑ (Καρόλου 1, πλ. Καραϊσκάκη, μετρό Μεταξουργείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com