...................

5 Απρ 2016

10/4: ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ - ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Μετά από σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΛΜΕ αποφασίστηκε να γίνει αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στις βάση της Σούδας τη Κυριακή 10 Απρίλη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός των εκπροσώπων της Πρωτοβουλίας Αντίστασης και του ΚΚΕ(μ-λ), ΣΕΚ, ΝΑΡ, ΛΑΕ μέσω... των Δ.Σ. των σωματείων που ελέγχουν στη πόλη και το στέκι Μεταναστών.
Η σύσκεψη κατέληξε σε μια κοινή συνθηματολογία που αποτυπώνεται σε επίπεδο αφίσας και προγραμμάτισε επίσης και συνέντευξη τύπου για τη Παρασκεύη 8/4. Η συγκέντρωση της Κυριακής θα γίνει στις 12 στη πλατεία Αγοράς όπου θα γίνει πορεία στο κέντρο της πόλης και μετέπειτα θα μεταβεί ο κόσμος στη βάση με πούλμαν και θα γίνει και εκεί διαδήλωση. Στη μάζωξη της Πρωτοβουλίας Αντίστασης τη Παρασκευή επικυρώθηκε μετά από κουβέντα η συμμετοχή στο συλλαλητήριο καθως και παρεμβάση στο κέντρο της πόλης τη Παρασκευή για τη προπαγάνδιση του. Η Πρωτοβουλία θα προβάλλει επίσης και το ντοκιμαντέρ της Νίνας Γεωργιάδου για τους πρόσφυγες «Χωρίς Διαβατήριο» τη Τετάρτη 6/4 στο Εργατικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com