...................

23 Μαρ 2016

Μαζική η εκδήλωση της Λαϊκής Αντίστασης στη Ξάνθη

 
Την Τρίτη 22 Μάρτη πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της αντιιμπεριαλιστικής-διεθνιστικής καμπάνιας που πραγματοποιεί η Λαϊκή Αντίσταση σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εκδήλωση και στην Ξάνθη. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά μαζική εκδήλωση, με σημαντική παρουσία της νεολαίας, που έδωσε και τον τόνο στη συζήτηση με πληθώρα ερωτήσεων προς του συντρόφους της Partizan.
Όσον αφορά την καμπάνια στην Ξάνθη, αυτή συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με συλλαλητήριο την Πέμπτη 31 Μάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com