...................

22 Μαρ 2016

Βόμβες στις Βρυξέλλες - τρόμος στα μυαλά μας!

Θάνατος στον ιμπεριαλισμό!
Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας σφαγής σε πρωτεύουσα της Ευρώπης. Και όχι όποια κι όποια! Τη πρωτεύουσα της Ε.Ε., αυτής που μετά το Παρίσι, "φυλασσόταν" μέχρι και από στρατό. Τόσο καλά που διαδηλώσεις δύσκολα πλησίαζαν στα κυβερνητικά και ευρωενωσιακά κτίρια.
Γεμίζουν οι οθόνες μας με συντρίμμια, νεκρούς, τραυματίες. Με οργή για τους ισλαμιστές τρομοκράτες - όλως τυχαίως όλοι τους Ευρωπαίοι έως και ...άριοι πολίτες - που δε διστάζουν να χτυπήσουν σε ώρες αιχμής της κίνησης με ολοφάνερο στόχο να σπείρουν τον τρόμο και τον θάνατο όχι στους υπεύθυνους αλλά στους απλούς "πολίτες". Στους λαούς.
Γεμίζουν οι οθόνες από Ευρωπαίους και Αμερικάνους και κάθε εθνικότητας ηγέτες που κατασυγκινημένοι δεν μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. Νά 'σου και οι φωταγωγίες μνημείων και τα ...τουριστικά θεάματα στη μνήμη των νεκρών, νά' σου και οι εκδηλώσεις συμπάθειας με κεράκια και λουλουδάκια με την υπόκρουση πένθιμης μουσικής. Κορόμηλο το δάκρυ από αυτούς που σφαγιάζουν με ιδιαίτερη άνεση Σύριους, Ιρακινούς, Λίβυους, Αφγανούς, λαούς της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας, που δε θα διστάσουν όταν έρθει η ώρα να μας μετατρέψουν όλους σε κρέας για τα κανόνια τους. Συμβατικά και πυρηνικά. Στέλνουν συγκινητικά μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης μεταξύ τους πρόεδροι, πρωθυπουργοί και βασιλιάδες. Οι οποίοι ναι μεν ήταν προειδοποιημένοι, ναι μεν ξέρανε, ναι μεν αμέσως μετά τις βομιβιστικές ενέργειες βρήκαν ποιοι ήταν οι βομβιστές αλλά τους ανθρώπους στις πόλεις τους δεν μπόρεσαν να τους προστατέψουν!!!
Το συμπέρασμα; Τρόμος. Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να τρομάξουν. Να αποδεχτούν τη φασιστικοποίηση που όσο πάει και εντείνεται σε όλη την Ευρώπη και που εκφράζεται ακόμη και στο πολιτικό σκηνικό όλων των χωρών. Πρέπει να γίνουν ρατσιστές, να ξεχάσουν τις φιλανθρωπίες και την αλληλεγγύη με τους πρόσφυγες του πολέμου. Πρέπει να αποδεχτούν το κλείσιμο των (ποτέ ανοιχτών) συνόρων, να αποδεχτούν τους μπάτσους και τους στρατιώτες στη καθημερινότητά τους. Να μη σκεφτούν καν ότι οι υπεύθυνοι γι' αυτές τις σφαγές είναι οι ...συγκινημένοι ηγέτες τους. Να μη στραφούν εναντίον τους, να μην απαιτήσουν το σταμάτημα των πολέμων, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, να τις δεχτούν ως κάτι αναγκαίο και αναπόφευκτο. Να μη νοιώσουν ότι και για τους ίδιους οι πραγματικοί θύτες δε βρίσκονται σε κάποια μουσουλμάνικη χώρα, ούτε κρύβονται ανάμεσα στους πρόσφυγες, αλλά τους έχουν στις ίδιες τους τις χώρες και διαφεντεύουν τη ζωή τους.
Πραγματικά θύματα είναι οι λαοί. Ανατολής και δύσης. Θύματα των ιμπεριαλιστών και των κάθε είδους, χριστιανών και ισλαμιστών, φασιστών που δημιούργησαν. Έχουν κάθε λόγο όχι να τρομοκρατηθούν αλλά να οργιστούν. Να απαιτήσουν σταμάτημα των πολέμων, να φύγουν οι στρατοί από τις χώρες που καταστρέφουν, να τινάξουν στον αέρα ιμπεριαλιστές και καπιταλισμό που καταστρέφουν και τους ίδιους.

1 σχόλιο:

  1. στη wikipedia λεει:
    Belgium is an active participant in the ongoing military intervention against ISIL in Iraq.[5] Proportional to its population, Belgium also has the highest number of foreign fighters of any Western European country, with an estimated 440 having left for Syria and Iraq as of January 2015.[6][7] Belgium has been called a "hotbed of jihadist ideology",[6] and a "jihadist-recruiting hub".[8]

    αν ειναι ετσι τοτε νομιζω η καλυτερη λυση για το ξεριζωμα του isis και τη νικη του πολεμου κατα της τρομοκρατιας θα ηταν ο βομβαρδισμος του βελγιου, κατι που θα επρεπε να απαιτησει η κυβερνηση της συριας και να τονισει οτι οποιος δεν ειναι μαζι της ειναι εναντιον της. η επιχειρηση θα επρεπε να εχει το κωδικο ονομα "πατρις λουμουμπα-revenge for congo"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com