26 Μαρ 2016

Ξάνθη: παράσταση στα πλαίσια της αντιιμπεριαλιστικής - αντιπολεμικής καμπάνιας της Λαϊκής Αντίστασης


Παράσταση με θέμα "Στα μονοπάτια της μνήμης" δίνει η ομάδα λόγου και κίνησης "Επενέργεια", την Κυριακή 27 Μαρτίου, 9:00 μ.μ. στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ.
Η παράσταση δίνεται στα πλαίσια της αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής καμπάνιας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η Λαϊκή Αντίσταση Ξάνθης.
Είναι ένας συνδυασμός θεατρικού λόγου, χορού και παραδοσιακού τραγουδιού (ακαπέλα), με κείμενα από το έργο "Κοινός λόγος" της Έλλης Παπαδημητρίου, του Ναζίμ Χικμέτ και του Αζίζ Νεσίν και μουσική Δημητρίου, Παπαθανασίου και Van Morrison.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com