....................................................

18 Μαρ 2016

Τρίκαλα: για τις διήμερες εκδηλώσεις αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής δράσης και αλληλεγγύης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρασκευή 18/3/2016
Στα πλαίσια της πανελλαδικής αντιιμπεριαλιστικής-αντιπολεμικής καμπάνιας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας, η οποία συνεχίζεται δραστήρια, η Τ.Ο.Τρικάλων του ΚΚΕ(μ-λ) αποφάσισε να συμμετέχει στις διήμερες εκδηλώσεις αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής δράσης και αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες, που διοργανώνουν πολιτικοί φορείς και συλλογικότητες των Τρικάλων.
Ωστόσο, είναι αναγκαίο να γνωστοποιήσει ότι η συμμετοχή της αυτή δεν υποδηλώνει συμφωνία στο πλαίσιο που φέρεται ότι καταλήχτηκε από τη σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία της Λέσχης Εργασίας-Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.
Η συμμετοχή μας σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αποδοχή του πλαισίου των εκδηλώσεων (το οποίο εν μέρει καταγράφεται και στην αφίσα προπαγάνδισης του διημέρου) ούτε ευθύνη για τους ομιλητές, και κυρίως για τον Κώστα Ήσυχο που ως πρώην Υφυπουργός Άμυνας φέρνει ατομική και συλλογική ευθύνη για την αναθέρμανση των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και των κοινών ναυτικών ασκήσεων Ελλάδας-Ισραήλ.
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον Τρικαλινό λαό να συμμετέχει στις εκδηλώσεις:
- για να εκφράσει την αλληλεγγύη του σε πρόσφυγες και μετανάστες,
- για να μπει φραγμός στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών στη Συρία,
- για να καταγγελθεί πλατιά η κυβερνητική πολιτική της εξάρτησης και της υποταγής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, που αποδέχεται και βαθαίνει τη μετατροπή της χώρας σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο,
- για να ενισχυθεί η προοπτική για το χτίσιμο ενός κοινού μετώπου των λαών ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.

T.O. Tρικάλων

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/3/16, 7:14 μ.μ.

    Μάλλον πεπονόφλουδα πάτησε η κ.ο. του κκε(μ-λ) στα τρικαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεπονόφλουδας21/3/16, 12:36 π.μ.

    Κάτι πιο ουσιαστικό θες να πεις ή είσαι ένας από τους διάφορους ιντερνετικούς βαρεμένους, που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com