...................

9 Απρ 2016

Γλέντι στη Θεσσαλονίκη


Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη σας προσκαλεί σε μεγάλο λαϊκό γλέντι το Σάββατο στις 9 Απριλίου στην φοιτητική λέσχη (Εγνατίας & 3ης Σεπτεμβρίου - έναντι ΠΑΜΑΚ).
Έναρξη από τις 9:00μμ.

Μουσική παίζουν οι: "Παλαιολόγοι", "Απάχηδες", "Χάλκινα" και "Οφ Αμάν".
Είσοδος οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ.
Η
διάθεση προσκλήσεων έχει ξεκινήσει, απευθυνθείτε σε φίλους και
συναγωνιστές που συμμετέχουν στα σχήματα της Λαϊκής Αντίστασης ή στο
στέκι νεολαίας Σφεντόνα (Μακρυγιάννη 17, πάνω από Εγνατία/στάση
Ιασονίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com