...................

18 Μαρ 2016

Πρωταγωνιστεί η Ατζελίνα Τζολί!

Νομίζω πως σήμερα όλοι μπορούν να αισθάνονται καλύτερα σε σχέση με το "προσφυγικό πρόβλημα". Τι σημαίνει άραγε ακόμη κι αυτό το ..."προσφυγικό πρόβλημα"; Πως πρόκειται για μια κατάσταση, ένα πρόβλημα που δημιουργείται από τους πρόσφυγες; Μπορεί...

Σήμερα πάντως όλα φαίνονται καλύτερα μετά τον ερχομό της Ατζελίνας Τζολί.
Όπως φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς πρόβλημα.
Είναι ταινία του Χόλιγουντ! Πρωταγωνιστεί η Ατζελίνα Τζολί.
Η Ατζελίνα που ήρθε με τζετ, σαν σταρ που είναι, αλλάζοντας σχέδια πτήσεων, περιοδιών κλπ. Που στάθηκε ηρωικά ανάμεσα στους κατατρεγμένους απέναντι στις δεκάδες κάμερες που χθες έγιναν ακόμη περισσότερες κι από τους πρόσφυγες στο λιμάνι.

Η Ατζελίνα σήμερα έκανε δηλώσεις και είπε πως ήρθε να βοηθήσει την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Ελληνική κυβέρνηση... Πως άραγε;
Είπε ακόμη πως θέλει να γυρίσουν στα σπίτια τους όλοι αυτοί με τους οποίους γνωρίστηκε κιόλας.
Και είπε ακόμη ότι "ειναι τραγικό και ντροπιαστικό ότι βρισκόμαστε μακριά από αυτό το σημείο(της επιστροφής).
Δεν είπε βέβαια ποιος πρέπει να ντρέπεται.
Οι πρόσφυγες; κάποιες κυβερνήσεις όπως η Ελληνική; η Συρία του Άσαντ; οι κακοί θεοί του πολέμου; Ποιος ξέρει;
Πάντως αποκλείεται να πρέπει να ντρεπονται ή να φταίνε οι ιμπεριαλιστές. Και ειδικά οι ΗΠΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να φταίνε.
Αλλιώς θα το έλεγε η Ατζελίνα...

Αλλά δε βαριέσαι. Αφού το είπαμε και στην αρχή.
Ο πόλεμος δεν είναι πόλεμος. Η επέμβαση δεν είναι επέμβαση.
Όλα είναι ταινία του Χόλιγουντ.
Πρωταγωνιστεί η Ατζελίνα Τζολί!

http://giorgossarris.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com