...................

23 Μαρ 2016

Εκδήλωση της Λαϊκής Αντίστασης στη Λάρισα

Με τη συμμετοχή αρκετών αγωνιστών, πραγματοποιήθηκε και στη Λάρισα την Παρασκευή 18 Μάρτη στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ, εκδήλωση-συζήτηση της Λαϊκής Αντίστασης-Α.Α.Σ. στα πλαίσια της πανελλαδικής αντιιμπεριαλιστικής-αντιπολεμικής καμπάνιας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Στην εκδήλωση, εκτός από τον εκπρόσωπο της Λ.Α.-Α.Α.Σ. μίλησε και τούρκος αγωνιστής από το περιοδικό της επαναστατικής αριστεράς PARTIZAN που αναφέρθηκε τόσο στις εσωτερικές εξελίξεις στη Τουρκία όσο και στις γενικότερες εξελίξεις στην περιοχή.
Κοινός τόπος και των δύο ομιλητών η αναγκαιότητα οικοδόμησης μετώπου των λαών της περιοχής που θα μπει φραγμός στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους πολεμικούς σχεδιασμούς. Αυτή η αναγκαιότητα που προσπάθησε να υπηρετήσει και η εκδήλωση και η πανελλαδική καμπάνια της Λ.Α.-Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com