...................

17 Μαρ 2016

Εκδήλωση της Λαϊκής Αντίστασης-Α.Α.Σ στα Γιάννενα

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, κατανοώντας τη σοβαρότητα των εξελίξεων από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και την επικινδυνότητα για τους λαούς της περιοχής μας, καλεί το Γιαννιώτικο λαό να αναπτύξει πλατύ αντιιμπεριαλιστικό - αντιπολεμικό κίνημα. Να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Να απαιτήσει να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Καμιά εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο.

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνει το Σάββατο 19/3, στις 7 μμ, στο Εργατικό Κέντρο, Εκδήλωση με θέμα: "Η αναγκαιότητα κοινού μετώπου των λαών, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο". Συμμετέχει εκπρόσωπος από "PARTIZAN" (ΤΟΥΡΚΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com