15 Μαρ 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΜΕ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της από το 3ο μνημόνιο το οποίο υπέγραψε, προωθεί νομοσχέδιο λαιμητόμο που οδηγεί στο γκρέμισμα και την κατάργηση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Στα πλαίσια της επίθεσης αυτής η ΕΛΜΕ Χαλκιδικής οργανώνει εκδήλωση συζήτηση για τις ρυθμίσεις και τα αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθούνται από την κυβέρνηση και τις άμεσες και έμμεσες συνέπειες τους πάνω στους εκπαιδευτικούς και σε όλον τον κόσμο της εργασίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18-03-2016 ημέρα Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνάσιου Μουδανιών.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι ομιλητές:

Θανάσης Αγαπητός, Πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων «Μέγας Αλέξανδρος» και Αιρετός εκπρόσωπος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο ΑΠΥΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας.
Δημήτρης Μάνος, Νηπιαγωγός ειδικής αγωγής.
Δέσποινα Δάσιου, Μέλος του Γενικου Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και Πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να ενισχύσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.Η κοινωνική ασφάλιση είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα και

μας αφορά όλους μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com