...................

17 Μαρ 2016

Εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στο Δημαρχείο Υμηττού την Κυριακή

Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα «Η Πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και η ανάγκη ανασυγκρότησης του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος» διοργανώνει το Μ-Λ ΚΚΕ στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Υμηττού την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα. Η εκδήλωση αυτή είναι η εναρκτήρια μιας σειράς εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 20 Μαρτίου – 20 Απριλίου στα πλαίσια της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματος η οποία όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθεί στις 22-24 Απρίλη.

Όπως τονίζει το Μ-Λ ΚΚΕ «ο λαός μας χρειάζεται μια πραγματική Aριστερά, που δεν θα υποτάσσεται στην πολιτική των αστικών κομμάτων αναζητώντας συμμαχίες πότε με το ΠAΣOK, πότε με τη NΔ, πότε και με τους δυο μαζί, αλλά θα μάχεται και θα συγκρούεται με την αστική πολιτική και θα υπερασπίζεται αταλάντευτα τα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα της εργατικής τάξης, της αγροτιάς και όλου του λαού.

Mια Aριστερά, που δε θα εξωραΐζει το καπιταλιστικό σύστημα με τις θεωρίες της «κοινωνικής συναίνεσης» και της «ταξικής συμφιλίωσης», ούτε θα σπέρνει αυταπάτες στο λαό με «λαϊκές εξουσίες» και «λαϊκές οικονομίες» μέσα στα πλαίσια του συστήματος, αλλά θα μάχεται ασυμβίβαστα στη βάση ενός σταθερού προσανατολισμού για την ανατροπή της αντιδραστικής κυριαρχίας της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης και του ιμπεριαλισμού, για μια ριζική κοινωνική αλλαγή, για μια Eλλάδα δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική.

Mια Aριστερά, που δεν θα είναι απολογητής της γραμμής, η οποία οδήγησε στην καπιταλιστική παλινόρθωση, την κατάρρευση και διάλυση του «υπαρκτού σοσιαλισμού», ύστερα από την ανατροπή της επαναστατικής γραμμής του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος, αλλά θα υπερασπίζεται την επαναστατική περίοδο του διεθνούς και ελληνικού κινήματος, θα καταπολεμά όλες τις ψευτοσοσιαλιστικές θεωρίες που οδήγησαν στην ήττα και την κατεδάφιση των πάντων, αντλώντας πολύτιμα διδάγματα για την ανασύνταξη των δυνάμεων του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος.

Στόχος του M-Λ KKE, βαδίζοντας προς την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, είναι να αναπτύξει μια πλατιά συζήτηση με συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις πάνω στα βασικά πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα που απασχολούν το λαϊκό, αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα, να διαδώσει και να εμπλουτίσει τις θέσεις του μέσα από ένα ζωντανό, ουσιαστικό διάλογο, δυναμώνοντας τους ιδεολογικοπολιτικούς δεσμούς και τις σχέσεις του με κάθε αγωνιστή του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος, με κάθε λαϊκό αγωνιστή που βαδίσαμε μαζί στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com