...................

14 Μαρ 2016

Κείμενα και βιβλία

Μετά από αρκετούς μήνες είπαμε να ανανεώσουμε λίγο το βιβλιοθήκη μας. Τα κείμενα και τα βιβλία που δημοσιεύσαμε σήμερα είναι τα εξής:


Τα περισσότερα είναι κείμενα και βιβλία που μας τα έστειλαν κατά καιρούς φίλοι και σύντροφοι. Η καθυστερημένη αναδημοσίευσή τους, υπάρχουν και πολλά άλλα, οφείλεται καθαρά σε λόγους χρόνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις και σε τεχνικούς. Άλλα είναι πολύ μεγάλα και δε μπορούν να φορτωθούν, άλλα είναι σκαναρισμένα ανά δύο σελίδες οπότε πρέπει να διαχωριστούν και αυτό θέλει πολύ χρόνο και άλλα είναι κακοσκαναρισμένα οπότε δε μπορούν να δημοσιευτούν καθόλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις αν υπάρχουν αναφέρουμε και τις πηγές απ' όπου πρωτοπεξεργάστηκαν, όπου δεν τις αναφέρουμε είναι είτε γιατί δεν τις ξέρουμε είτε γιατί το ...ξεχάσαμε! Γι' αυτό να κάποιος δει δική του δουλειά και θέλει μπορεί να μας το πει.

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/3/16, 10:49 μ.μ.

  Ωραία, μου λύθηκε και η απορία μου για το αν θεωρείτε γνήσια τα αντικινέζικα του ΝΖ που ρώταγα και, ευγενέστατα, δεν έχω παράπονο, δεν απάντησε κανείς.

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος15/3/16, 12:08 π.μ.

  Πάντως ένα πρέπει να σου παραδεχτούν όλοι! Έχεις καταφέρει να ξεσκίζεις κάθε συζήτηση και όλοι να ασχολούνται μαζί σου. Τον σκοπό σου τον πετυχαίνεις μια χαρά. Μπορεί να γραφτούν δεκάδες σχόλια γύρω από κάμποσα δικά σου που θα μπορούσαν να είναι ΜΟΝΟ ένα γιατί επαναλαμβάνεις μόνιμα τα ίδια και τα ίδια. Ειρωνείες, συκοφαντίες, διαστρεβλώσεις και πρόκληση. Η ειδικότητά σου, εκτός κι αν υπάρχει άλλου είδους πρόβλημα, οπότε είναι σεβαστό και χρειάζεται υπομονή και ανοχή. Σαν και αυτή των διαχειριστών αυτού του μπλογκ.
  Άξιος, και πιο έξυπνος, διάδοχος των βαγγέλη ζ. και του "κάποιου σύντροφου", αν δεν είστε το ίδιο πρόσωπο, πάντως γράφετε ίδια. Να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος15/3/16, 12:15 π.μ.

  Ως και οι αναμνήσεις τους είναι ίδιες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος15/3/16, 12:23 π.μ.

  Ποτέ δεν έχω γράψει με άλλο όνομα σ 12:08 και έχεις μεγάλο άδικο αυτή την φορά, είχα μια ειλικρινή ιστορική απορία, δεν είναι κακό. Τι ειρωνείες συκοφαντίες κλπ, κάπου είχα δει να λένε για KGB, ότι δεν είναι γνήσια και ήθελα μια τοποθέτηση.

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com