...................

18 Μαρ 2016

Πρόκληση η αποφυλάκιση του φασίστα δολοφόνου Ρουπακιά! Να καταδικαστεί η φασιστική δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής!

Στις 18/3 μετά από απόφαση του Τριμελούς Εφετείου αποφυλακίζεται ο Ρουπακιάς, ο φασίστας δολοφόνος του Παύλου Φύσσα. Μετά από 36 μήνες προφυλάκισής αφήνεται ελεύθερος με "περιοριστικούς όρους". Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα το Σεπτέμβρη του 2013 πυροδότησε ένα μαζικό κίνημα που ζητούσε την τιμωρία των δολοφόνων και κατήγγειλε το φασισμό και που δεν μπόρεσαν να το σταματήσουν οι τότε προσπάθειες του συστήματος να υποτιμήσουν το ζήτημα και να αποπροσανατολίσουν το λαό. Η δίκη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015 και κανείς δεν ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί "στήθηκε" με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η εξάντληση της 18μηνης προφυλάκισης του Ρουπακιά (όπως έγινε και με άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, νωρίτερα). Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καθυστερεί όσο το δυνατό περισσότερο η διεξαγωγή της δίκης γιατί το σύστημα και η κυβέρνηση μάλλον επιφυλάσσουν άλλο ρόλο για το φασιστικό μόρφωμα και τους υποστηρικτές του.

Οι νέοι διαχειριστές του συστήματος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τους προκατόχους τους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ενώ επιτίθενται στα λαϊκά δικαιώματα με αμείωτη ένταση και λύσσα, ενώ εγκαταλείπουν αβοήθητους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και υπογραφούν καταδικαστικές συμφωνίες με τους ιμπεριαλιστές την ίδια στιγμή απλώνουν χέρι βοήθειας στη Χρυσή Αυγή. Το νεο-ναζιστικό αυτό μόρφωμα αποτελεί έκφραση του επίσημου συστήματος της αντιλαϊκής επίθεσης, της κρατικής τρομοκρατίας, της φασιστικοποίησης της δημόσιας ζωής, της παράδοσης του λαού και της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση πιστή στο ρόλο που της έχει ανατεθεί δεν διστάζει να αφήσει ελεύθερο τον φασίστα δολοφόνο όπως έκαναν και οι προκάτοχοι της που απελευθέρωναν τους δολοφόνους του Καλτέζα (Μελίστα), του Τεμπονέρα (Καλαμπόκα) και του Αλέξη Γρηγορόπουλου (Κορκονέα).
Αποτελεί υπόθεση του λαϊκού κινήματος η μάχη ενάντια στο φασισμό. Με μαζικό, μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα μπορεί ο λαός και η νεολαία να δώσουν τις μάχες τους ενάντια στο φασισμό και στη φασιστικοποίηση, απαιτώντας ταυτόχρονα και την καταδίκη των δολοφόνων κι όλων των εγκληματιών απέναντι στο λαό μας.

Να καταδικαστεί ο φασίστας δολοφόνος και η ναζιστική Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com